Pages

Tabung Harian

Latest News!

Yuana Salleh mengubah hantaran pertunangan dan juga perkahwinan mengikut citarasa anda.perkhidmatan menyewa barang gubahan juga disediakan. Satu hantaran RM50-RM70/dulang. kami mengutamakn theme dan design dari semua pelanggan.gubahan yang simple dan murah harganya. 'NEGOTIABLE PRICE'.[jangan risau harga boleh runding].charge delivery juga akan dikenakan. bergantung pada jarak destinasi anda.

untuk semua, citarasa anda keutamaan kami!

Monday, February 28, 2011

[Gubahan] Bekas hantaran yang terbaru

Salam semua..kali ini Sireh Hantaran nak beritahu pada semua yang kami ada menyediakn sewa kepada bekas hantaran untuk fresh flower sahaja. bekas ini memang kami reka khas untuk pelanggan yang inginkan konsep bunga segar sebagai hiasan pada hantaran masing-masing

Size: bekas plastik
Ukuran: Segi empat tepat
Gubahan: khas untuk bunga segar.
Harga : RM 60 (bekas shaja) - jika,, ada pelanggan yang ingin sewa bunga dan juga gubahan untuk hantaran,                           harga akan lebih rendah.

ini contoh bekas hantarn yang ada. ini untuk design yang satu lagi.
bekas ini bole dihias dengan beads yang comel dan ekslusif.

ini contoh gubahan hantaran yang kami dah siapkan dengan bunga and beads.
U/P; yang ini tak completed kami gubah atas sebab-sebab tertentu. jadi pada yang berminat bole la email kan kepada saya.

pada yang berminat atau ingin bertanya sila la email kepada saya okey..
thanks:)

4 pot-pet:

IZWALOVEBEADS said...

wow

MiSsJue said...

if sy nak beli hantaran ni boleh? tak pun boleh bgtau kat mana sy boleh dapatkan bekas hantaran jenis ni?

siti balkis abdul said...

saya nak beli bekas plastik yg atas tu kak..brapa harga nya?

siti balkis abdul said...

saye berminat dengan bekas hantaran trasparent tu kak..brapa satu harganya kalau saya nak beli bekas tue?

Post a Comment

Sentiasa suke bila ada orang comment.thanks!

Tabung Harian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...