Pages

Tabung Harian

Latest News!

Yuana Salleh mengubah hantaran pertunangan dan juga perkahwinan mengikut citarasa anda.perkhidmatan menyewa barang gubahan juga disediakan. Satu hantaran RM50-RM70/dulang. kami mengutamakn theme dan design dari semua pelanggan.gubahan yang simple dan murah harganya. 'NEGOTIABLE PRICE'.[jangan risau harga boleh runding].charge delivery juga akan dikenakan. bergantung pada jarak destinasi anda.

untuk semua, citarasa anda keutamaan kami!

Sunday, March 27, 2011

Makluman untuk semua!PENTING!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

untuk makluman semua, mulai semalam secara rasminya Sireh Hantaran telah bertukar kepada Yuana Salleh. ini demi kebaikan semua pelanggan kami yang dikasihi. bukan berniat untuk suka sana dan sini tapi kami menukar untuk memudahkan pelanggan mencari produk dan perkhidmatan kami untuk mengubah hantaran dan juga segala keperluan untuk persiapan perkahwinan. 

kepada semua bloggers yang baca entry ini dan juga kepada semua pelanggan yang sudi singgah ke sini, harap jangan konfius ye dengan penukaran url blogspot ini dan juga name blogspot ini.

yang paling penting untuk semua, promosi untuk setiap gubahan masih ada sehingga hujung bulan APRIL. jangan risau anda bole membuat tempahan awal even wedding ceremony  u'olls lambat lagi. SEKIAN!~~

0 pot-pet:

Post a Comment

Sentiasa suke bila ada orang comment.thanks!

Tabung Harian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...